Klijenti

Koristeći svoje bogato poslovno iskustvo, znanje i veštine Transakcione analize, koučing veštine i široko znanje iz oblasti organizacionog ponašanja i organizacione terapije radim sa klijentima koji su zaposleni u kompanijama ili imaju svoje biznise, koji svakodnevno donose odluke, okupirani su poslom i taj pritisak i stres im se preliva na sve segmente života.

Bivajući i sam u takvoj situaciji godinama sam radio na tome da postignem radost i zadovoljstvo onim što radim a da to ima smisao i korist u mom životu i u životu moje porodice.
Ono do čega sam došao je koncept koji sam nazvao Radost življenja i koji predstavlja život po meri čoveka, da voli ono što radi, da mu to predstavlja zadovoljstvo, da od toga može da zarađuje i da rezultati njegovog rada imaju širi smisao i korist za druge ljude.

Svakoga dana se radujem zajedno sa svojim klijentima otkrićima do kojih dolazimo, snagama koje budimo, vidicima koje dosežemo i delima koja se rađaju iz vere da se može.

Smisao, radost i mir se mogu dostići, potreban je rad i postoji mogućnost da svako dosegne do pozicije koja je za njega povoljna.

SVEDOČENJA

Živim u inostranstvu i imao sam prilike da u kompaniji u kojoj radim doživim koučing i vidim njegove prednosti. Da bih krenuo dalje i rešio neke svoje probleme koje sam imao sa timom angažovao sam Dragana. Tokom tri meseca intenzivnog rada došao sam do zaključaka koji su u velikoj meri promenili moj pristup ljudima i timu. Tokom procesa dobio sam i dva treninga koji su mi pomogli – Situaciono liderstvo i Davanje feedback-a. Hvala Dragane!

Petar, sales manager

Kao preduzetnik pohađao sam brojne treninge na različite teme. Znanje mi je pomoglo da pokrenem biznis i da lakše razumem i rešavam izazove tržišta. Prelomna tačka je bilo proširenje koje je od prilike postalo pretnja. Kouč mi je pomogao da se ponovo povežem sa svojim očekivanjima i snovima koje sam imao kada sam počinjao biznis.

Slavoljub, preduzetnik

Tokom moje karijere koja sada već ima 20 godina uvek sam manje više bila neko ko je primao naredjenja. Iako sam imala znanje i kasnije iskustvo nisam se usudjivala da to kažem. Vremenom sam postala neko ko je radio šta mu se kaže. To je dovelo do loših osećanja i jako velike tuge koju sam osećala. Tokom 6 meseci koučinga naučila sam kako da komuniciram sa ljudima na istom nivou, kako da poštujem sebe i kako da izrazim svoje mišljenje na razumljiv način.

Ana, finansijski analitičar

Naučio sam da nije najvažnije da odgovorim na mail, da nije najvažnije da uvek sve znam, naučio sam da slušam ljude. Promenio sam posao! Našao sam devojku.

Marko, nekada komercijalista a danas web dizajner

Kada sam počeo sa koučingom mislio sam da je to još jedna stvar za koju će mi neko uzeti novac a neće imati efekta. Posle dva meseca sam odustao. Vratio sam se sledeće godine kada sam shvatio da sam ja taj koji nije želeo da se potrudi. Odselio sam se od roditelja, našao sam posao, prvi put u životu sa 32 godine osećam se slobodno.

Nenad, slobodan čovek, profesor matematike

Za potrebe konkursa dok sam tražio posao bio mi je potreban dobar CV. Tokom razgovora o CV zainteresovala me je priča o koučingu. Za dva sata razgovora shvatio sam da nije problem toliko u CV koliko je u meni i mojim željama koje nisam umeo da shvatim, prihvatim i izrazim. Trebalo mi je 3 meseca da nadjem prvi posao na kome sam ostao duže od godinu dana.

Milan, inženjer logistike i transporta

 

Advertisements