Klijenti

Tokom moje karijere koja sada već ima 20 godina uvek sam manje više bila neko ko je primao naredjenja. Iako sam imala znanje i kasnije iskustvo nisam se usudjivala da to kažem. Vremenom sam postala neko ko je radio šta mu se kaže. To je dovelo do loših osećanja i jako velike tuge koju sam osećala. Tokom 6 meseci koučinga naučila sam kako da komuniciram sa ljudima na istom nivou, kako da poštujem sebe i kako da izrazim svoje mišljenje na razumljiv način.

Ana, finansijski analitičar

Naučio sam da nije najvažnije da odgovorim na mail, da nije najvažnije da uvek sve znam, naučio sam da slušam ljude. Promenio sam posao! Našao sam devojku.

Marko, nekada komercijalista a danas web dizajner

Kada sam počeo sa koučingom mislio sam da je to još jedna stvar za koju će mi neko uzeti novac a neće imati efekta. Posle dva meseca sam odustao. Vratio sam se sledeće godine kada sam shvatio da sam ja taj koji nije želeo da se potrudi. Odselio sam se od roditelja, našao sam posao, prvi put u životu sa 32 godine osećam se slobodno.

Nenad, slobodan čovek, profesor matematike

Za potrebe konkursa dok sam tražio posao bio mi je potreban dobar CV. Tokom razgovora o CV zainteresovala me je priča o koučingu. Za dva sata razgovora shvatio sam da nije problem toliko u CV koliko je u meni i mojim željama koje nisam umeo da shvatim, prihvatim i izrazim. Trebalo mi je 3 meseca da nadjem prvi posao na kome sam ostao duže od godinu dana.

Milan, inženjer logistike i transporta

 

Advertisements